Scena poslije utakmice najbolje pokazuje na šta je spao Lukaku!

Belgijanac se opet nije proslavio

Scena poslije utakmice najbolje pokazuje na šta je spao Lukaku!

Admin Čaušević

Romelu Lukaku prolazi kroz itekako težak period, barem kada je u klupski fudbal u pitanju pošto je zaboravio zabijati golove iz igre. 

Lukaku je možda zabio iz penala duboko u sudijskoj nadoknadi meča polufinala Kupa protiv Juventusa, ali se protiv Salernitane propisno obrukao.

Robusni Belgijanac je imao niz nevjerovatnih promašaja. Sa nekoliko metara nije uspio da ubaci loptu u gol što je nepojmljivo za igrača takve reputacije.

Nakon što su Nerazzurri odigrali samo 1:1 u Salernu i tako ugrozili plasman u Ligu prvaka Lukaku je morao trpiti određena poniženja.

U drugom poluvremenu je imao kolosalnu priliku, trebao je samo prisloniti loptu u gol, a on je pogodio prečku iz blizine.

Oglasi

Otišao je pred navijače kako bi se izvinio, međutim tamo su ga dočekali uvrede i psovke, pa čak i određena žestoka rasprava.

Lukaku je sve smirio tako što je jednom od Interovih ultrasa da svoj dres, uputio izvinjenje i obećao da će popraviti svoju igru.

Posljednji gol iz igre Belgijanac je za Inter postigao još 13. augusta što dovoljno govori u koliko očajnoj formi je svojevremeno jedan od najboljih napadača Evrope.

U prethodnom kolu protiv Fiorentine je također imao niz nevjerovatnih promašaja, a pokazao je i određenu dozu sebičnosti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Lukakuovi brojni promašaji skupo se plaćaju pošto je pošto su Nerazzurri već četiri meča bez pobjede i vrlo lako se može da na kraju sezone ostanu bez plasmana u Ligu prvaka pošto su Roma i Atalanta već za vratom.

Drugi mandat za 29-goidšnjaka u dresu Intera je definitivno za zaborav, a već je poznato da će se na kraju sezone vratiti u Chelsea i teško je vjerovati da će milanski klub ponovo tražiti njegovu posudbu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

realista1982
Sve neki mlađi "bolji" igrači, zauzimaju Dzeki mjesto u timu a nemogu mu pertle vezati...Veliki si majstore nas...!
2 0
Mostarac94
Ovi igraci isto ko da postanu ukleti kad napuste Chelsea nezz kako se Curtoa izvuko jedini
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi