Nije ga briga šta navijači govore: Uživa u ljetu i siguran je da će potpisati za velikana
FOTO: EPA

Tvrdoglav očigledno

Nije ga briga šta navijači govore: Uživa u ljetu i siguran je da će potpisati za velikana

Haris Zilić

Dosta je upitnika oko nastavka karijere Romelua Lukakua. Dosta se pisalo o nejgovom odlasku u Juventus što je svakako razbijesnilo navijače Intera.

Belgijski mediji pišz kako Lukaku živi na realciji London - Brisel i čeka poziv velikana iz Torina.

Lukaku navodno ne želi da čuje za druge opcije. Juventus je njegov cilj.

Međutim dosta toga se još mora poklopiti da Lukaku dođe u redove Stare dame iz Torina.

Mediji u Belgiji takođr pišu da ju Lukaku rekao samo bližoj porodici dokle je tačno došla priča o odlasku u Juventus.

Oglasi

Navijači Juventusa već sedmicama negoduju zbog odluke kluba da dogovara dolazak Lukakua, a prema pisanju italijanskih medija na kraju je Stara dama odustala od takve opcije, međutim Lukaku to puno ne zanima.

Mediji na Otoku objavili su prošle sedmice vijest da je Lukaku na meti Tottenhama i da postoji opcija da ostane u Londonu, ali da ide u redove gradskog rivala.

Ta opcija belgijskog napadača ne zanima tako da će to vrlo brzo i zvanično pasti u vodu.

Tottenham je ostao bez Kanea i pozicija napadača je ostala upražnjena, ali Lukaku želi u Juventus bez obzira šta govore navijači Intera i Juventusa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Lukaku je navodno prije utakmice finala Lige prvaka prošle sezone u tajnosti pregovarao sa čelnicima Juventusa o eventualnom transferu.

Ovo je naravno razbijesnilo navijače Intera jer se radi o njihovom velikom rivalu i nema sumnje da Lukaku čeka paklen doček u Milanu u narednim utakmicama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi