Zbog Vlahovića i Lukakua večeras je u Torinu gorilo

Navijači rekli svoje

Zbog Vlahovića i Lukakua večeras je u Torinu gorilo

Midhat Šljivak

Torinski Juventus pobijedio je danas u pripremnom meču svoj mladi tim s uvjerljivih 8:0, a nakon ovog duela na terenu su se našli navijači Stare dame koji su odlučili rukovodstvu kluba poslati jasnu poruku kako ne žele Romelua Lukakua u ekipi i skandirali su Dušanu Vlahoviću.

Juventus je pobijedio svoj mladi tim s 8:0. Briljirao je Kaio Jorge s tri gola, dva je postigao Dušan Vlahović, a pogađali su još Kean, Milik i Huijsen.

Međutim, glavna priča ovog meča su protesti navijača Stare dame protiv dovođenja omraženog Romelua Lukakua. Juve već dugo pregovara s Belgijancem i Chelseajem o transferu, no on nije poželjanu Torinu zbog stavova o Bianconerima dok je nosio dres Intera.

Tokom utakmice s tribina se čulo 'Ne želimo Lukakua', te podrška srpskom napadaču Dušanu Vlahoviću koji se povezuje s odlaskom iz kluba.

Oglasi

Kako bi ih rukovodstvo kluba još bolje čulo navijači Juventusa su nakon utakmice sišli na teren. Ponovo su uzvikivali kako ne žele Lukakua i poslali su jasnu poruku.

Ipak, Belgijanac je velika želja trenera Massimiliana Allegrija. On je uvjeren kako s njim može vratiti titulu prvaka u Torino i pregovori uveliko traju.

Teško da glas navijača tu može šta promijeniti, ali ako Lukaku na kraju zaista završi u Torinu, nema dileme da mu se sprema paklen doček od tifoza najvećeg italijanskog tima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prošlost koju ima ne može se zaboraviti, posebno od velikana kakav je Juventus.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi