Lukakua Cityjevi milioni ne zanimaju

Planira da ostane u Interu

Lukakua Cityjevi milioni ne zanimaju

Edmir Škorić

Manchester City je bio zainteresovan za napadača Intera, ali Romelu Lukaku nema namjeru da seli u Englesku.

City ostaje bez Sergija Aguera na ljeto, kome ističe ugovor i nema namjeru da ga produži, pa na Etihadu traže novog napadača. Navodno je odabir pao na Belgijanca, mada postoji još nekoliko igrača kojima se Pep Guardiola divi.

Lukaku ipak nema namjeru da se vrati na Otok. On je u Engleskoj igrao za Chelsea, Everton i Manchester United, a u Interu je od ljeta 2019. godine.

Postao je ključan igrač Nerazzurra s kojima se bori za Scudetto i u više navrata je kazao da mu život u Milanu itekako odgovara i da je sretan što je igrač ambicioznog kluba kao što je Inter.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Jedan od najopasnijih napadača svijeta je u Interu do sada postigao 58 golova na 84 utakmice.

Top Komentari

Marco_Materazzi
Da ode iz jednog od najvecih klubova na svijetu u Man City, pa nije lud. Grande Lukaku!
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi