Na šta je čovjek spao - Spremao im veliku izdaju, a sad ih moli za oproštaj i želi povratak u klub

Lukaku se javio Interu

Na šta je čovjek spao - Spremao im veliku izdaju, a sad ih moli za oproštaj i želi povratak u klub

Midhat Šljivak

Romelu Lukaku (30) odlučio je zamoliti navijače i rukovodstvo Intera za oproštaj nakon što ih je izdao pregovorima s torinskim velikanom Juventusom. Otkrilo se kako je Lukaku i prije finala Lige prvaka pregovarao s mrskim rivalom, da bi potom odbijao sve pozive Nerazzurra za potencijalni nastavak saradnje. Sada se predomislio i želi nazad u klub nakon što mu je Juve propao kao opcija.

Romelu Lukaku traži oproštaj od navijača i rukovodstva Intera. On je bio spreman za veliku izdaju i prelazak u Juventus, no nakon što je ohladio interes iz Torina, on je sada spreman da moli za oprost i želi nazad u Inter.

Italijanski mediji tvrde kako je 30-godišnjak sada spreman da se vrati u ekipu.

"Romelu Lukaku moli Inter za oproštaj i želi se vratiti u klub. Šef Intera Steven Zhang nije uopšte zainteresovan za razgovore. Klub se osjeća izdano i uznemireni su njegovim potezima", piše Gazzetta dello Sport.

Lukaku je zbog ostanka u Evropi odbio bogatu ponudu iz Saudijske Arabije. Al Hilal mu je nudio 50 miliona eura po sezoni, no Belgijanac nije zainteresovan za odlazak tamo.

Oglasi

Vrata Giuseppe Meazze su mu, prema svemu sudeći, također zatvorena. On je za navijače izdajnik i prodana duša i poručili su mu kako kod njih više nema šta da traži.

Romelu Lukaku je najbolje dane fudbalske karijere proveo u Interu. Belgijanac je Nerazzurre odveo do naslova prvaka Italije 2021. godine i zatim je u transferu od preko 100 miliona eura otišao u Chelsea.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prošle sezone se vratio na posudbu, a u dresu tma iz Milana je u 132 odigrana meča postigao 78 golova i upisao je 23 asistencije.

Belgijanac je pored Intera i u dva navrata Chelseaja igrao još za Anderlecht, WBA, Everton i Manchester United.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Convict
Garavi sokak klosar woodoo.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije