8

Komentari (8)

Taceoni
Koji tokmak trupac kad se sjetim samo dok je igrao u Engleskoj koji je to bio promašaj????
BaboBih
Ako pricas o Lukaku, onda ne vidim odkud ti to.. Igrac nit mi je drag nit mrzak ali sve dok je bio u Engleskoj bio je odlican. Imao je jednu losu sezonu u Man U i poslije te se prodao.. ali te sezone je citav United bio los.. ove sezone je opet pokazao da je jedan vrhunski igrac.. i ako trazis tako tog krupnijeg target igraca.. on je u samom vrhu.
Chico
A Ibrahimovic njje bio promasaj ? Prestanite biti sentimentalni na otpadnute satro bosance poput ovog i minhenskog Brazze.
Osvaldo000
****m ti pomrle
Malmi_Suomi
@Osvaldo000 jesi li ti dobar oko?
Što bolan psuješ bezveze?
Osvaldo000
CeZenicaLik
Mali pojma ti nemas.Iz tebe izbija mrznja prema svemu bosanskome....stidi se mali
Salence
U poredjenju s Ibrom je obicni trupac.Je Ibra i ovakav i onakav,ali njegov trag u evropskom fudbalu je i te kako fascinantan.Sramota de se on toliko mladji i takve konstitucije poredi s covjekom koji igra sa 40+.Pogotovo uzimajuci u obzir katastrofalnu tehniku...nije donkey bez razloga(nisam mu ja smislio nadimak).Jak je,brz,krupan,silan...i to je to,klasican probijac,i to radi dobro.I nista vise.To mu je dovoljno da drma Seriom A.Ali je itekako nedovoljno da se trpa u istu recenicu s majstorom fudbala.Da ima mrvu srama i odgoja zavezao bi labrnju,i pokusao uciti od boljih.Koji kralj Milana bog te vidio...Schewchenko,Inzaghi,Pirlo,Kaka,Maldini,Baggio,Vieri,Ronaldo....to su kraljevi Milana!Valjda ce to neko ovom trupcu to i prisapnuti.Katastrofa...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti