Romi klizi iz ruku: Tri kluba žele Smallinga

Englez se preporodio na Olimpicu

Romi klizi iz ruku: Tri kluba žele Smallinga

Šanse da Chris Smalling ostane u Romi i nakon posudbe su minimalne.

Smalling je u Romu došao ljetos na posudbu iz Manchester Uniteda. U Italiji se preporodio i nije tajna kako bi Vučica željela otkupiti njegov ugovor, međutim male su šanse da dođe do transfera.

List Corriere dello Sport piše kako Smalling "klizi" Romi iz ruku zbog Lige prvaka, koju će teško izboriti pored sjajne Atalante, ali i zbog činjenice da je direktor Manchester Uniteda Ed Woodward već povisio cijenu za otkup ugovora.

Na Old Traffordu su Smallinga procijenili na skoro 30 miliona eura, što je za deset miliona više u odnosu na period od prije nekoliko mjeseci, a situaciju po Romu je dodatno zakomplikovalo i interesovanje još nekih klubova.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno su u igri za Smallingov potpis Arsenal, Everton i Tottenham, kojima pomenuti iznos ne bi bio problem isplatiti, a i Ole Gunnar Solskjaer je nagovještavao da ne bi imao ništa protiv da se vrati na Old Trafford.

Pomenuti medij navodi kako Giallorossi mogu zadržati Smallinga jedino ukoliko on odbije sve druge mogućnosti i bude insistirao na ostanku u "Vječnom gradu".

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bhf111
Iz Rome ide sve i jedan igrac koji koliko toliko valja i zna igrati
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi