13

Komentari (13)

Dzematlija
Zutokljunac je za Spartu Rotterdam i to mu je plafon.
Keno
otjerao jednog griezmanna da bi doveo svog smotanog holandjana luuk de jong kojem samom nije jasno zasto je tu. Jedi ****a zuco
Nedd
Barcelona je dovela Komana znajuci da isti gradi igru na defanzivi. Bas me interesuje koji trener koji igra ofanzivni fudbal bi preuzeo Barcelonu koja je unistena nakon svih transfer kratera koji su napravili, luda 2 francuza (dembele grizman) opusteno skoro 300 miliona kostali, kutinjo dosao na godisnji odmor, cijena "prava sitnica" uzevsi u obzir kolko su ga platiti i njegovu "skromnu" platu koju prima sve ove godine, I tako dalje I tako dalje... Bas me interesuje koji ofanzivni strateg bi ih preuzeo, vjerovatno onaj koji ce doci da dobije otkaz I pokupi pare od Barce.
Mowzilla
@Nedd Kodro bi to postrojio kao sto je repku 2008., a i njihov je bivsi igrac, sto da ne...
Mele
Dembele.. jos veca investicija za Neymarove milione.
Nedd
Dva tri trenera ce oni jos da promjene, svalit ce krivicu na trenere kao I uvijek. Nova generacija mora preuzeti ovaj bezglavi klub, to jest moraju gledati sto vise svoju skolu, para vise nemaaaaa:) Imaju oni zastrasujuci tim, a reprezentacija spanije moze zadovoljno trljati ruke, oni golobradi momci bit ce strasni za koju godinu!!
dinass
Pa ovomnkretenu su svi krivi osim njega a za sastav je sam kriv,otjero je Suareza,Grizmana,Pjanica,Umtitija,Rakitica a sad hoce Kutinja a doveo Depaja,De Jonga,Desta znaci sam je kriv za stanje igrackog kadra.Nije kriv samo za Mesija a sa ovim gore nabrojanim igracima i bez Mesija bi imali fin tim.
atomskimrav
Ovaj kvazi trener u svakome nalazi krivca osim u sebi samom. Ma dobar ti je De Jong, bolji od Suareza. Nema mjesta ni za Grizmana, Pjanica, Puiga, Umtitija sad ce i Coutinha odpisati.
Mehinaldo
Po meni debilan trener sto je preuzeo barsu u ovom trenutku ali sve sto je rekao je u pravu nije to ta barsa i ne moze se igrati kao prije osam godina sa ovakvim igracima to je istina i oni moraju mjenjati igru nema tih igraca vise za tika- take realno sinoc sam gledao utakmicu imali su centarsuteva u sesnesterac toliko nisu centrirali u zadnjih 15 godina jednostavno onom igrom nisu mogli napraviti polusansu
dinass
Da nije bilo centarsuteva i Duartea nikad nebi dali gol.
Mehinaldo
Slazem se samo objasnjavam da se promjenila igra jer trenutno imas takve igrace ali ne lici na onu barsu
doledolovski
Tako je i Pjanica protiv Eibara krivcem smatrao i pjanke nikad nije vise igrao od prve minute,lik je vise da vodi Getafe,Fulham,Hertu i tako te klubove,a velike treba dati velikim trenerima.
bazaorao
Pa njemu ne treba dati ni Slatinu iz Bašigovaca a kamoli Hertu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.