15

Komentari (15)

Sanska_Prangija
Cuj sve mladi i neiskusni igraci.. busquets, alba, piçke, ter stegen, sergio roberto, de jong 1,de jong 2, pa daj bog te imaju preko milijardu kilometara u nogama. Ne trazite izgovore gdje ih nema. Otisli ste u racku i to je to..
Jupp
Samo izvlakuse neke od Koemana i Piquea. Koliko vidim samo su dvojica debitovala od trojice uzimajuci u obzir Pedrija koji je igrao i prosle godine LP, a ova druga dvojica jedan stariji dvije, drugi 4 godine od Pedrija! Za prvih 11 govorim, o izmjenama necu ni pricati, imao je i Umtitija i Lenglet-a.. ovo samo skrece krivicu sa sebe, uostalom i prosle godine kad su dozivjeli debakl imali su puni sastav, klupu kakvu malo koji koub na svijetu ima!!!
Dzematlija
Ne bih mu dao da vodi cuku na kanaFi, a kamoli ozbiljan klub. Jesu skenjali sve kad su ga doveli, ali ga se ne mogu rijesiti.
elvir_86
MOŽDA im je Pjanic MOG'O pripomoc !!!
emanuelmacron
nije mi jasno da niko iz uprave nevidi da ovaj covjek je zivi promasaj ne samo u klubu nego u fudbalu, igraci su jos uvijek odlicni i dobri .ali on covjek je neznalica,imo je on i Mesija i nista .
nedoni46
Kako ti ne kontas da nemaju pare da raskinu ugovor jer bi ovaj naplatio svako cent + valja i novom treneru dati dobar ugovor.
BlueTilIDie
Bitno je da Mire ne zadovoljava, pa se sto prije riješi njega. Sad neka balavurdija pika lopte po terenu. A ti Mire uzivaj u Turskoj i pokaži im svima koliko su se za****li.
Soni
Sunovrat je poceo prodajom Suareza a nek se zahvale Koemanu velikom treneru pa ne bi mu dao da vodi Tenerife.
Comandini
trzac
Njemu su mladi igraci samo alibi, isto kao i prosle sezone. Uvodi ih kada su vec izgubili utakmicu da ih protivnik ponizava i razvlaci po terenu ko debile, a samo da bi mogao reci ovo sto je rekao. Svi su vec prije utakmice znali sta ce mu biti alibi.
Mele
Jad i cemer, bez udrca na gol. sta drugo reci..Ovaj tim, bez Messija, Dembelea , Fattija, Grizmana, nece daleko dogurati, do Bozica , zuti ce otkaz dobiti. Mozda Aquerro ako zaigra , Coutinjo ako se probudi, dodje neka pobjeda, ali sanse su minimalne za neki veci uspjeh svakako.
dinass
Otjerali Pjanica i sad kukaju kako nemaju iskusnih igraca,ovdje sad svima jasno da nije do Pjanica vec do zutog ****eta i rasula u klubu.Sreca pa je grupa lagana inace bi tu i ostali.Liga evrope je mjerilo za njih.
dinass
I kao sto sam rekao pristanite vi na smanjenje plate i prvu sljedecu priliku ce vas publika nagraditi tako sto vas izvizdati.
krems_krems12
E moj jade, forsiraj ti polovnjake iz holandije i pricaj suplju pricu o mladim i neiskusnim igracima. Pa Xavi, Iniesta, Busquets, Messi, Valdes bili su mladi i neiskusni igraci, ali su odrsali u zdravoj sredini bez turbulencija i postali velike zvjezde. Ovo sto se desava u Barceloni je katastrofa.
user1614932756
Nece proci grupu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.