8

Komentari (8)

Edin Merlin
Fino lijepo nazovi Pirlo i reci da hoćeš nazad u Juve.... Ovaj put bez Šerifa samo...
Barbarez9
Dragi moj dodajmidatidodam, dokle god ne budes bio „onaj“ stari iz Rome bice tebi uskoro i tribina....... tvoju igru moze svako igrati ....
Dr.Lehrer
Maa nek zove Seruuu nek se to zalije, ko **** Koeman-u mater. Samo teferiča i pjesme!!
realista1982
Neka on nama igra dobro u reprezentaciji...
Ters
I kako je igrao tih 15 minuta? Nikako. Volimo mi Miralema, ali treba biti objektivan, slabo igra .-..
Adnanos
Tesko je igrat kad si nezadovoljan pogotovo kad znas da nemozes uradit nista da se to promijeni. Govorio sam u pocetku sezone da ce Pjanic biti u drugom planu zato sto sam znao kakav je Koeman a i kakva je cijela situacija. De Jong je njegov ljubimac a Sergio malta ne legenda Barcelone a ta dvojica su mu konkurencija. A dodaj na to da mladjim igracima daje i treba da daje sansu. A Pjanica i nisi toliko platili ako poredis sa drugima koje su platili mnogo vise i koji su mladji a koje su slali i salju na klupu. Znaci citava situacija.
nedoni46
Kad si nezadovoljan otegnes muda na terenu, pogines da bi dokazao da si bolji od prethodnog.
ryan.giggs
Pjanić je imao svoje šanse i odigrao je kao ******. Zato je banquillo. Kad smo kod ljubimaca, Pedri je Koemanov ljubimac. A sinoć je stigao Isaka i zakucao se u stativu. Pjanić ne bi ni potrčao.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti