Ronald Koeman ima novi posao, u ruke je dobio fantastične igrače!

Stigla zvanična potvrda

Ronald Koeman ima novi posao, u ruke je dobio fantastične igrače! · Zvanično

Admin Čaušević

Ronald Koeman je dogovorio naredni angažman.

Koeman se nije proslavio na klupi Barcelone gdje je prije nekoliko mjeseci dobio otkaz poslije razočaravajućih rezultata.

Ipak, iskusni stručnjak ne mora brinuti za budućnost jer je već ima novi angažman, a u srijedu ujutro je stigla i zvanična potvrda.

Naime, nakon Svjetskog prvenstva Koeman će preuzeti reprezetnaciju Nizozemske te će tako na raspolaganju imati neke od najboljih igrača svijeta.

Louis van Gaal će popularne Tulipane napustiti nakon Munidjala u Kataru što je već ranije dogovoreno bez obzira što trofejni trener ima rak prostate.

Koeman je već ranije vodio reprezentaciju Nizozemske u periodu od februara 2018. do augusta 2020. godine. Novi mandat će mu početi teći od 1. januara 2023. godine.

Top Komentari

Mostarac94
Steta za Nizozemsku, a fino su fudbal igrali do sad
16 1
King_Kenny
...a taman su se poceli vracati na scenu...fali njima dobrih napadaca,cudno je da se muce sa tom pozicijom,a radi se o reprezentaciji koja je u proslosti imala vrhunske napadace,Van Bastena,Kluiverta,Bergkampa,Van Nistelrooya,Huntelaara,Makaaya,Van Persieja itd...
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi