Ronaldinho bez dileme: Najbolji igraju u PSG-u i to je najbolji tim na svijetu
Foto - EPA

Govorio o Mbappeu

Ronaldinho bez dileme: Najbolji igraju u PSG-u i to je najbolji tim na svijetu

Midhat Šljivak

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldinho smatra ekipu PSG-a najboljim na svijetu.

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldinho smatra ekipu PSG-a najboljim na svijetu.

Čuveni čarobnjak govorio je o statusu Kyliana Mbappea u klubu i smatra da će on ostati u 'najboljem timu svijeta'.

"Svaki igrač na svijetu želi igrati za PSG. Najbolji na svijetu igraju u PSG-u i to je najbolji klub na svijetu. Vjerujem da će Kylian Mbappe još dugo biti ovdje", rekao je Ronaldinho.

Međutim, teško je očekivati da će Mbappe ostati u Parizu i narednog ljeta jer ne krije da mu je želja prelazak u Real Madrid.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ronaldinho je za francuskog velikana igrao od 2001. do 2003. godine i u tom periodu je postigao 25 golova u 77 utakmica.

Nakon toga je najbolje dane karijere proveo u Barceloni, a zatim je nastupio za Milan, Flamengo, Atletico Mineiro, Queretaro i Fluminense, gdje je 2015. godine završio karijeru.

Top Komentari

Sars33
De ba igraju u farmerskoj ligi i tu jedva uzmu 1:0, najjaci tim svih vremena je bio United, Real i Barsa... nema dileme o tome, kakav Psg ba
5 1
Ibro
Trenutno ima najskupljenigrace ali mozda ne i najbolja ekipa. Ponasaju se kao manekeni a ne kao disciplinovani Bayern
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti