Ronaldinho birao najboljeg protiv kojeg je igrao: Brazilac je saopštio ime koje niko ne bi ni sanjao
Foto - EPA

Za njega nema nikakve dileme

Ronaldinho birao najboljeg protiv kojeg je igrao: Brazilac je saopštio ime koje niko ne bi ni sanjao

Midhat Šljivak

Čuveni brazilski fudbaler Ronaldinho odabrao je najboljeg fudbalera protiv kojeg je igrao tokom bogate karijere.

Ronaldinho je protiv sebe imao brojne zvijezde svjetskog fudbala, ali niko nije očekivao da će sjajni mađioničar za najboljeg odabrati legendarnog igrača Milana Paola Maldinija.

Za Ronaldinha nema dileme. On je najbolji.

"Najbolji fudbaler protiv kojeg sam igrao je Paolo Maldini. Najkompletniji je defanzivac kojeg sam ikad vidio. Imao sam sreću da igram s njim u istoj ekipi i danas smo veliki prijatelji", rekao je Ronaldinho.

O najboljem saigraču se nije mogao odlučiti. Bilo ih je previše.

"To je zaista teško pitanje. Imao sam sreću da igram u istom timu s Romariom i Ronaldom. Teško je izabrati između njih", poručio je Ronaldinho.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ronaldinho je u bogatoj karijeri najbolje partije pružao u dresu Barcelone. Evropsku karijeru započeo u PSG-u, a igrao je još za Milan.

Nastupao je još za brazilske klubove Gremio, Flamengo, Atletico Mineiro i Fluminense, te meksički Queretaro.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AcMilan_rosoneriBosna
Koja glupost čovjek izabra jednog on najbolji defanzivaca svih vremena a naslov niko nije očekivao hahahaha oo je stvarno previše
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi