Ronaldinho uskoro potpisuje za Antalyaspor

Nekada najbolji igrač svijeta ide u Tursku

Ronaldinho uskoro potpisuje za Antalyaspor

Ronaldinho je po završetku sezone u Meksiku postao slobodan igrač, a na pronalaženje novog kluba nije morao dugo čekati.

Legenda fudbala i nekada najbolji igrač svijeta će se vratiti u Evropu, a uskoro bi trebao potpisati ugovor sa Antalyasporom. Novi turski prvoligaš je prije nekoliko dana doveo Samuela Eto'oa, a predsjednik kluba Gultekin Gencer obećao je da će uskoro predstaviti i Ronaldinha.

"Dogovorili smo se sa Ronaldinhom. Mislim da će u naredna dva dana doći do sklapanja ugovora i službenog predstavljanja", rekao je ambiciozni Gencer, dodavši:

"Eto'o i Ronaldinho neće biti naša jedina zvučna pojačanja ovog ljeta. Dovest ćemo bar još jednog svjetski poznatog igrača i 'zapaliti' svijet".

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Ronaldinho (35) je u svojoj karijeri nastupao za Gremio, PSG, Barcelonu, Milan, Flamengo i Atletico MG, a posljednju sezonu proveo je u redovima meksičkog Queretara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti