Ronaldo zabio gol protiv 78 klubova iz liga petice, ali jedan igrač je i dalje ispred njega

Neumorni Portugalac

Ronaldo zabio gol protiv 78 klubova iz liga petice, ali jedan igrač je i dalje ispred njega

E. Čaušević

Fudbaleri Juventusa sinoć su na svom terenu pobijedili Crotone sa 3:0, a još jedan sjajan meč odigrao je Cristiano Ronaldo.

Portugalac je i ove sezone najbolji igrač Stare dame, a u sinoćnjoj utakmici uspio je postići dva pogotka.

Tako je Ronaldo zaokružio "mete" što se tiče Serije A jer u ligi nema kluba kojem on nije zatresao mrežu barem jednom.

Također, nakon što je postigao golove protiv Crotonea Ronaldo je došao do impresivne brojke od 78 klubova u ligama petice kojim je uspio zatresti mrežu što je zaista impresivno.

Potražite više informacija na temu Serie A:

No, iznenađujuće Ronaldo ne vodi na toj listi jer je ispred njega samo jedan igrač. Naime, riječ je o Zlatanu Ibrahimoviću koji je uspio postići gol protiv 79 klubova iz liga petice.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BogatiDijasporac
Jbg, ljubitelj sam Mesija, ali Ronaldo je ovu sezonu daleko ispred Lea.
7 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi