Angedota o Ronaldu i Playboy magazinu u svlačionici Milana je priča za sebe

Kako je "vrbovao" igrače?

Angedota o Ronaldu i Playboy magazinu u svlačionici Milana je priča za sebe

A. Čaušević

Luis Nazario Da Lima Ronaldo je bez dileme jedan od najboljih igrača svih vremena, a Brazilac k'o Brazilac jako je volio lude provode i zabave van terena. 

Ronalda su teške povrede koljena spriječile da postane najveći ikad, a ko zna gdje bi bio da je imao opremu i načine liječenja kao današnji fudbaleri.

Brazilac je itekako volio i dobru zabavu, potvrđuje to ispovijest i Alexandrea Pata kada je kao tinejdžer stigao u Milan.

Tada su u Milanu igrali Ronaldo i Kaka, prvi je poznat kao osoba koja voli zabave i provod, a drugi kao neko kome je religija na prvom mjestu.

Ronaldo je imao originalan način kako "vrbovati" 18-godišnjeg Pata i priključiti ga svom klanu. Tajna je bio Playboy magazin.

"Ispred mene je stajao Kaka. Dolazi Ronaldo, pita me kako sam i onda mi kaže: "Trebaš odlučiti, trebaš doći u moju grupu, i pokazuje mi magazin Playboy ili ćeš izabrati Kaku...", ispričao je Pato.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pato nije otkrio koju je grupu izabrao, ali je još jednom potvrdio da je Ronaldo van terena jako volio ludi provod i zabavu što su svojevremeno priznali i njegovi bivši saigrači iz Real Madrida.

Da je možda Pato više slušao Ronaldo nego Kaku indicija bi mogla biti činjenica da se nakon nekon vremena "spetljao" sa kćerkom tadašnjeg gazde, Silvija Berlusconija...

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

realista1982
Google translate text...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi