Ronaldo bi na ljeto mogao napustiti Juventus i napraviti neočekivan potez

Sve je u igri

Ronaldo bi na ljeto mogao napustiti Juventus i napraviti neočekivan potez

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo će uskoro proslaviti svoj 35. rođendan i nedavno je priznao da razmišlja o završetku svoje karijere.

Ronaldo je obilježio prethodnu deceniju nevjerovatnim igrama u dresu Real Madrida i Juventusa, ali je činjenica da se lagano bliži penziji. Portugalac već odavno razmišlja o tome čime će se baviti nakon što završi karijeru, te je pokrenuo nekoliko biznisa.

Također, pojavila se informacija da bi Ronaldo mogao odigrati i jednu sezonu van Evrope. Kako piše Calciomercato on bi Juventus mogao napustiti već narednog ljeta jer navodno ima nekoliko nevjerovatnih ponuda, a među njima su i one iz Katara i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Klubovi iz Katara i UAE-a nude ogromnu sumu novca kako bi "namamili" Ronalda koji nije isključio opciju da na kraju karijere jednu sezonu odigra van Evrope.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međutim, teško je očekivati da će se to desiti već naredne godine jer Ronaldo sigurno može odigrati još nekoliko sezona na vrhunskom nivou. Ipak, pitanje je da li će to biti u dresu Juventusa jer situaciju pomno prate PSG i Manchester United.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Keno
Gotivim ronalda al iskreno bilo bi bolje za juve
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi