Ronaldo je u karijeri osvojio veliki broj trofeja, ali jedan je za njega specijalan

Portugalac otkrio svoj najdraži

Ronaldo je u karijeri osvojio veliki broj trofeja, ali jedan je za njega specijalan

E. Ganibegović

Cristiano Ronaldo je nedavno stigao do svoje pete Zlatne lopte u karijeri i tako se izjednačio sa Lionelom Messijem, koji je također do ove nagrade stigao pet puta.

Portugalac je u svojoj bogatoj karijeri osvojio veliki broj kako individualnih nagrada tako i timskih trofeja, međutim jedan mu je najdraži, a koji je u pitanju otkrio je Ronaldo za The Sun.

"Osvajanje Evropskog prvenstva s Portugalom je bio specijalan trenutak za mene, to je nešto što smo željeli godinama, prvi naslov reprezentacije, i to je razlog zašto je nevjerovatno", izjavio je napadač Real Madrid.

"Za mene je neprocjenljivo biti ovdje još jednom jer radim prave stvari u svome klubu i timu."

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Uvijek sam želio imati svoju marku u svijetu fudbala, i to sam učinio, napisao sam svoje poglavlje u historiji nogometa tako što sam osvojio veliki broj trofeja."

"To je velika čast, nevjerovatan momenat u mojoj karijeri. Motivira me da nastavim igrati fudbal", poručio je Portugalac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi