Ronaldo je ponizio igrača Rome, a poslije je dobio odgovor kakav i zaslužuje

Nije poštovao protivnika

Ronaldo je ponizio igrača Rome, a poslije je dobio odgovor kakav i zaslužuje

A. Čaušević

Roma je u derbiju 36. kola Serije A pobijedila Juventus sa 2:0. Golove u finišu meča su postigli Alessandro Florenzi i Edin Džeko. 

Cristiano Ronaldo je pružio solidnu partiju, ali je u drugom poluvremenu sam sebe možda i bez razloga doveo u neugodnu situaciju.

Portugalac se poriječkao sa Florenzijem te je pri tome igraču Rome gestikulirao kako je nizak te da mu fali visine da bi s njim mogao pričati.

Poslije utakmice Ronaldo je dobio ono što je i zaslužio. Florenzi mu je jasno dao do znanja šta misli o njemu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ostavimo iza ono što se desi na terenu. Mi smo dva puta izbacili loptu, a on je nastavio da igra. On je osvajač Zlatne lopte i misli da ima pravo da radi šta hoće", rekao je Florenzi.

Da stvar bude gora po Ronalda Florenzi je bio taj koji se posljednji smijao jer je zabio gol, a njegov tim je i pobijedio.

Promo

Top Komentari

GAziJAA___
Ono kad ti RONALDO gestikulira da si NIZAK, a on na svakoj zajednickoj fotografiji pred utakmicu stoji na PRSTIMA..
2 2
Pljuc
Ronaldo=6 razreda osnovne škole=kraj!
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi