18

Komentari (18)

Kiss
Ma boli njih ona stvar za vama a vi se tu prepirete ko je bolji a oni samo kamare ljupu
Brcak
Razumijem da postoji puno ljudi koji to ne mogu reci javno. Kada bi svako ostavio po strani boje kluba kog brani i bio objektivan, nemoguce je zamisliti da postoji neko ko misli da Messi nije najbolji.
Samoiskreno
Messi ne moze u istu rečenicu sa Ronaldom koji je sa Portugalom osvojio EP a Messi ni kikiriki sa Argentinom
MirzaBarucic
Samo se sjetiti utakmica izmedju REAL MADRIDA i BARSELONE :))) Dok Messija nije bilo, odmjer je bio daleko bolji u korist Real Madrida. U eri Messija, Barselona je dostigla i prestigla Real Madrid. Uplakana faca Ronalda nakon jos jednog gola Messija u mrezi Real Madrida, sve govori :))) youtube. com/watch?v=21Xx5Qnef5k
realno_govoreci
Kako glup komentar da gluplji biti ne moze. Pa Barcelona je povela u eri Raikarda da dere Real sa Etom,Ronaldinhom,Xaviem Iniestom pa se onda pojavio Messi koji samo nadtavlja. A takodje pogledaj ucinak Ronlad u El Clasiku kakav je. Ufati se ti kantera pametnije ti je
F_C_Bracelona_
Ne može se uspoređivat sa Messijem koji je mlađi 2 godine i ima manje oko 150 utakmica, za 2 godine Messi će imat daleko više od 700 golova.
ubnt
Ako ne završi u zatvoru zbog utaje poreza ! Onda ce brojati crnje koji ce se redati na njemu !
F_C_Bracelona_
Eto što si upućen, penaldo je više od Messija optužen za utaju poreza i dobio je veću kaznu naravno novčanu a ne zatvorsku jer su oba ugledne osobe.
MirzaBarucic
@ubnt: Prije ce Ronaldo zavrsiti zbog silovanja nego Messi zbog utaje poreza.
bananko
150 utakmica vise ronaldo ima i opet su tu negdje..
F_C_Bracelona_
Prestiže Messi njega laganini.
Icardi
Samo Ronaldo, kakav ovaj cifutcic mali
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.