Ronaldo je stvarno 'luđak': Znate li šta je napravio nakon utakmice Portugal - Hrvatska?

Zato i jest najbolji

Ronaldo je stvarno 'luđak': Znate li šta je napravio nakon utakmice Portugal - Hrvatska?

E. Škorić

Cristiano Ronaldo je jedan od najboljih nogometaša svijeta, a do takvih visina došao je zahvaljujući isključivo predanom radu i nevjerovatnoj upornosti.

Ronaldo je izuzetan nogometaš, jako je talentovan i to niko ne može da ospori, no da nema tu "luđačku" radnu etiku, ko zna da li bismo godinama uživali u onome što Portugalac pruža na najvišem nivou.

On je utakmicu protiv Hrvatske u Portu u kojoj je Portugal slavio s 4:1 propustio zbog povrede i, kako su izvijestili mediji, ujeda pčele, no odmah nakon utakmice uradio je nevjerovatnu stvar.

Sišao je s tribina, raspremio se i - trčao. Odlučio je da odradi trening, jednostavno ne želi ni na dan prekinuti sa svojim aktivnostima koje su uglavnom vezane za njegov napredak.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

On bi već u utorak trebao biti u sastavu Portugala u utakmici protiv Švedske.

Video Ronaldovog treninga nakon utakmice možete pogledati OVDJE.

Top Komentari

Armin29
dobar je,al nije najbolji
11 11
xavi26
K'o prvo - jel' ovo plaćeni članak!? A k'o drugo - ko kaže da je najbolji!?
1 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi