Oštre kritike na račun Ronalda: On je neznalica, ne poštuje saigrače ili Italijane
FOTO - EPA

Oštre kritike na račun Ronalda: On je neznalica, ne poštuje saigrače ili Italijane

Adnan Beganović

Nekadašnji fudbaler Juventusa, Pasquale Bruno, oštro je kritikovao Critiana Ronalda.

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena u Juventus je stigao prije nešto više od dvije godine, ali još uvijek nije naučio italijanski jezik.

I upravo zbog ovog ga je kritikovao nekadašnji fudbaler Stare dame koji smatra da Ronaldo na taj način iskazuje nepoštovanje prema saigračima ili Italijanima.

"Ronaldo je neznalica. Dvije godine je u Italiji i još uvijek nije naučio naš jezik, govori španski. Ne poštuje svoje saigrače ili Italijane", izjavio je Bruno.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, osim za Juventus ovaj nekadašnji fudbaler je igrao za Torino, Fiorentinu, Como, Lecce...

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SeoRusilac
Kaže mu Talijan koji mrzi engleski. Dođeš u Italiju niko ne zna engleski ili se prave da ne znaju. Doduše ista stvar se dešava i u Francuskoj.
12 0
realno_govoreci
Kaže mu Italijan ?
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi