Ronaldo: Kunem se, uradit ću sve da osvojimo Ligu prvaka

Novogodišnja zakletva sjajnog Portugalca

Ronaldo: Kunem se, uradit ću sve da osvojimo Ligu prvaka

Jedan od razloga što je Juventus doveo Cristiana Ronalda jeste toliko željeni trofej Lige prvaka, koji Staroj dami godinama izmiče.

U Italiji je Juventus dominantan, ali malo im je nedostajalo da stignu do najvrednijeg trofeja u sezonama 2014/15. i 2016/17. kada su gubili u finalima od Barcelone i Reala.

A ako neko zna kako se osvajaju Lige prvaka, onda je to Cristiano Ronaldo koji ih je osvojio čak pet u svojoj bogatoj karijeri - četiri sa Real Madridom i jednu sa Manchester Unitedom.

Ronaldo zna šta je prioritet Juventusa za ovu sezonu, a iz Dubaija se javio sa velikim novogodišnjim obećanjem.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Kunem se, uradit ću sve da osvojim Ligu prvaka sa Juventusom. Ako treba i nemoguće", poručio je Cristiano Ronaldo.

Već u osmini finala Juventusu slijedi težak posao jer će protivnik biti Atletico Madrid, ekipa koja definitivno zna igrati ovo takmičenje.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MirzaBarucic
Samo se bacaj u kaznenom prostoru, pusti koju suzu, valjda se sudije smiluju.
19 24
hanson
Baboo jeboo te Baboo
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi