Iz Juventusa potvrdili da žele Ramseyja

"Odličan je, pratimo ga..."

Iz Juventusa potvrdili da žele Ramseyja

Aaron Ramsey definitivno će tokom januara biti jedan od najtražnijih nogometaša na tržištu.

Velšaninu ugovor sa Arsenalom ističe na kraju sezone, a kako do dogovora o produženju nije došlo, sve je više klubova koji žele iskoristiti ovu situaciju i tokom zime za 'siću' dovesti Ramseyja.

Za Ramseyja su zainteresovani Milan, Bayern, Inter, pa i Juventus čiji čelnici su mu, prema natpisima italijanskih medija, spremni ponuditi 10 miliona eura godišnje i učiniti ga jednim od najplaćenijih igrača Stare dame.

Priče o interesu nije demantovao ni Juventusov sportski direktor Fabio Paratici.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Odličan je igrač i pratimo ga. Hoće li preći u Juventus? Još je član Arsenala, ne mogu to potvrditi", kazao je Paratici.

Ramsey je, podsjetimo, kao igrač Arsenala vodi od 2008. godine kada je stigao iz Cardiffa.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi