Cristiano Ronaldo otkrio kada će se oprostiti od dresa reprezentacije Portugala

Kraj jedne ere

Cristiano Ronaldo otkrio kada će se oprostiti od dresa reprezentacije Portugala

Endin Čaušević

Jedan od najboljih igrača svih vremena Cristiano Ronaldo danas je objavio tužnu vijest za svoje fanove.

Ronaldo će u februaru proslaviti svoj 36. rođendan i jasno je da se njegova velika karijera bliži kraju. On je za reprezentaciju portugala odigrao 165 utakmica i postigao je 101 gol, ali neće još dugo nositi dres ove selekcije.

Portugalac je danas izjavio da će dres reprezentacije nositi još dvije godine i da će se od njega oprostiti nakon Svjetskog prvenstva koje se 2022. godine igra u Kataru.

Tada će Ronaldo imati skoro 38 godina i jasno je da mora lagano razmišljati o penziji. No, njegovi fanovi su razočarani jer su shvatili da on ne može zauvijek igrati.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Svjetsko prvenstvo 2022. godine će biti moje posljednje takmičenje u dresu reprezentacije Portugala", potvrdio je Ronaldo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi