Zlatko Dalić se ne boji otkaza

Hrvatska ne briljira

Zlatko Dalić se ne boji otkaza

Edmir Škorić

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić ne razmišlja o otkazu i nije zabrinut.

Hrvatska igra loše u posljednje vrijeme i mogla bi ispasti u B diviziju lige nacija koliko doživi poraz i od Portugala u 6. kolu.

"Svjestan sam da nismo dobri i ne treba mi to niko puno govoriti. Ovo je trenutno naša realnost. Nama je danas otpao i Pongračić, ostali smo bez jako puno igrača. Rebić, Kramarić, Lovren, Vida... Svi bi bili u ekipi. Mi stvaramo novu reprezentaciju, taj proces vodim ja i ja iza njega stojim. Ja sam svjestan da to sad nije dobro, ali ću napraviti sve da u martu to već bude bolje. Rekao sam igračima da ne smiju izgubiti vjeru u sebe i da dva poraza ne mogu izbrisati sve što su napravili. Siguran sam da ćemo opet biti na ponos našem narodu”, rekao je Dalić pa nastavio:

"Frustriran sam sa svim oko sebe, svim tim situacijama, putovanjem i utakmicama. Puno je presinga, ali to je moj posao. Ne smijem pokazati svoje nezadovoljstvo, nego moram pokazati da sam ponosan što sam izbornik Hrvatske. Ja sam pun motiva i ja sam odgovoran za sve ovo. No, ja u sebe vjerujem. Nije lako, ali to je moj posao i ja to moram prihvatiti. Znam da je pritisak ogroman, ali ja se s tim mogu nositi. Otkaza se ne bojim. Ne kažem da sam uvijek u pravu, ali sve što sam mislio s Hrvatskom napraviti sam napravio. Svjetsko prvenstvo, vratili smo reprezentaciju u Split, ujedinili smo Hrvate i plasirali smo se na Euro nikad lakše", kazao je Dalić.

Top Komentari

Realist
Dalić ima puno povjerenje svih jer sjajno provodi smjenu generacije. Dobili smo 7,8 vrhunskih mladi igraca na ovim utakmicama nismo imali Broza Rebica i Krame ,Pongračić se tek vratio nakon 6 mj a Majer ,Moro i ostali tek trebaju ući u taj proces
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi