Arsenal želi Cristiana Ronalda, ali ime njegovog novog kluba je već poznato?

Sve je jasno?

Arsenal želi Cristiana Ronalda, ali ime njegovog novog kluba je već poznato?

Esmer Oštraković

Nakon što nije bio u konkurenciji za utakmicu protiv Chelseaja, Cristiano Ronaldo se vratio treninzima sa prvim timom Manchester Uniteda, te je u protokolu za utakmicu Evropske lige.

Ipak, nekoliko klubova razmatra dovođenje Cristiana Ronalda u januarskom prijelaznom roku, a navodno radi se o dvije ekipe iz Engleske, te jednoj iz Italije.

Kako prenose engleski mediji, Arsenal i Newcastle ozbiljno razmatraju pozitivne i negativne strane dovođenja Cristiana Ronalda.

Izvori bliski klubovima prenijeli su informacije da se u oba kluba slažu kako bi im Ronaldo itekako pomogao u ostvarenju zarctanih ciljeva na terenu.

Također njegova prisutnost na terenu značila bi mnogo za mlade igrače, ali i kada je riječ o navijačima dovođenje Ronalda bila bi ogromna stvar.

Međutim i u Arsenalu i u Newcastleu se boje, te druge strane Cristiana Ronalda, ukoliko postane nezadovoljan sa nečim, da bi mogao narušiti atmosferu u ekipi.

Za njegove usluge zainteresovan je i Napoli, te bi ga čelnici ove ekipe htjeli vratiti u Italiju, jer smatraju da bi imao veliki utaicaj u nastavku sezone.

Napoli je navodno ekipa koja će biti naredna destinacija Cristiana Ronalda, jer su već i na ljeto pokazali interes za njegovim dovođenjem.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dovođenjem Ronalda u Napoliju smatraju da bi mnogo povećali svoje šanse za osvajanjem domaćem prvenstva, ali i da pokušaju iznenaditi i osvojiti Ligu prvaka.

Ipak, do januara nećemo ništa znati, ali je sigurno da Ronaldo neće ostati nogometaš Manchester Uniteda.

Top Komentari

DOKTOR_GAZ_
Ako si PAMETAN, a jesi..OSVOJIO SI SVE MOGUCE TIMSKE I POJEDINACNE NAGRADE..SVE SI PROBAO, samo jos nisi OSJETIO ZADOVOLJSTVO U PORAZU..stoga idi u AR567AL, da se SMIJEMO za sve pare...sretno CRIS..zasto AR567ALA nema veceras na ARENAMA?
2 4
user1652466619
New Caste bi bilo idealno za njega, 3, 4 godine odigra i oprosti se dostojanstveno kako i dolikuje.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi