Ronaldo o Higuainu: Rekao sam mu da ne pretjeruje

Portugalac smirivao napadača Milana

Ronaldo o Higuainu: Rekao sam mu da ne pretjeruje

Cristiano Ronaldo je večeras stigao do osmog gola u Seriji A ove sezone i to u duelu sa Milanom, kojeg je Juventus savladao sa 2:0 na San Siru.

Time se Juve vratio na pobjedničke staze nakon šokantnog poraza od Uniteda na vlastitom terenu sredinom prošle sedmice.

"Veoma sam sretan zbog gola i pobjede, posebno zbog tima. Igrali smo dobar fudbal, a protiv Milana nikada nije lako igrati u gostima. Vratili smo se na šest bodova prednosti u odnosu na Napoli, ja sam dao gol i zaista sam zadovoljan", rekao je Ronaldo.

Portugalac je bio jedan od fudbalera s kojim je krajem utakmice u sukob ušao Gonzalo Higuain, koji je naprosto izgubio živce nakon što je dobio crveni karton.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Rekao sam Higuainu da ne pretjeruje, rizikuje veću sankciju. Bio je baš nervozan, izgubio je kontrolu ali ne treba ga kriviti. Nije ništa rekao", poručio je Ronaldo.

Top Komentari

Edin Merlin
Život si mu zagorčao svojim dolaskom u Juve moj Kristijano. Forza Juve.
10 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi