Ronaldo objavio fotografiju s treninga Portugala: Ovo nije ljudsko tijelo, ovo je mašina!

Portugalac izgleda kao terminator

Ronaldo objavio fotografiju s treninga Portugala: Ovo nije ljudsko tijelo, ovo je mašina!

Fudbalska reprezentacija Portugala okupila se ovih dana kako bi počela pripreme za Završni turnir Lige nacija koji se igra u njihovoj zemlji.

Portugalci su već uveliko u trenažnom procesu, a njihova glavna uzdanica će i ovog puta biti Cristiano Ronaldo.

Iako već ima 34 godine, Ronaldo kao da ne stari. Tačnije rečeno, iz godine u godinu izgleda sve spremije i spremnije, a tome u prilog ide i fotografija s posljednjeg treninga Portugala.

Ronaldo na njoj izgleda kao terminator što samo pokazuje da ne izlazi iz teretane. Iako je u karijeri osvojio gotovo sve što se moglo osvojiti, Ronaldova želja za uspjehom je jednaka i dan danas, tako da naporno trenira kako bi svaki dan bio u savršenoj formi. Posebno su impresivne njegove mišićave noge koje su, čini se, iz dana u dan sve veće.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Inače, on je ovu fotografiju objavio na Twitter profilu uz opis: "Uvijek mi je zadovoljstvo vratiti se u moju zemlju".

Završni turnir Lige nacija počinje 5. juna i trajat će do devetog, a domaća reprezentacija će u polufinalu igrati protiv Švicarske. U drugom polufinalnom ogledu sastaju se Holandija i Engleska.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi