Ronaldo otkrio kako su optužbe za silovanje uzdrmale situaciju u njegovoj porodici

Nije im bilo lako

Ronaldo otkrio kako su optužbe za silovanje uzdrmale situaciju u njegovoj porodici

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo gostovao je na portugalskoj TV1 i priznao da je 2018. godina za njega bila vjerovatno najteža u karijeri.

Portugalski fudbaler objasnio je da prethodna godina nije bila teška zbog fudbala već zbog privatnih stvari zbog kojih je imao nekoliko teških situacija.

"2018. godina je bila vjerovatno najteža u mojoj karijeri, ali ne u profesionalnom smislu. Kada ljudi sumnjaju u tvoj integritet onda vas to zaboli. Imam veliku porodicu, partnera, četvero djece, a najstariji sin ima devet godina i već zna o kakvim stvarima se radi", rekao je Ronaldo.

On je naravno mislio na optužbe za silovanje koje su nakon skoro godinu dana odbačene. No, nažalost zbog toga je imao dosta problema u svojoj kući.

"Sve ono što su novine pisale ušlo je i u moju kući i bilo je zaista teško cijeloj porodici. Nije mi prijatno pričati o tome, ali na sreću dokazano je da nisam krvi. Porodica i prijatelji su to uvijek znali i bili su mi velika podrška", dodao je Ronaldo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nakon privatnog života igrač Juventusa pričao je o fudbalu i ljetnom prelaznom roku koji još uvijek traje. Priznao je da je zaista previše da danas golmani ili defanzivci koštaju po 80-90 miliona eura.

"Teško je reći koliko ja vrijedim danas jer svaki igrač košta 100 miliona eura. Joao Felix je izuzetak jer se radi o velikom talentu, ali da se za golmane i defanzivce toliko plaća je zaista previše. Ne slažem se s tim, ali danas je na tržištu takvo stanje", zaključio je igrač Juventusa.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Hooruk
Iako nije dokazano silovanje, nije dokazano da ga nije ni bilo a ne moze ni biti dokazano kad podmazes lovom i sve sredis.
0 0
Mostar
Ma bjezi neiskreni covjece, ako si to uradio Ko te jebe onda si Stvarno jadan I zalostan
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi