Ronaldo otkrio najbližim prijateljima da li se vraća u Manchester United
Cristiano Ronaldo je igrao za United od 2003. do 2009. godine prije nego što je prešao u Real Madrid

Portugalac ove sezone igra sjajno u Juventusu

Ronaldo otkrio najbližim prijateljima da li se vraća u Manchester United

S. Pašalić

Cristiano Ronaldo je prošlog ljeta stigao iz Real Madrida u Juventus gdje pruža sjajne partije.

I pored ubjedljivog prvog mjesta Juventusa na tabeli Serie A i igranja u osmini finala Lige prvaka ipak su se pojavile glasine u Španiji o tome kako je Portugalac nesretan u Juventusu.

Navodno je Ronaldo teško podnio poraz od Atletica u LIgi prvaka te je počeo razmišljati o povratku u Manchester United.

Međutim Tuttosport tvrdi da je Portugalac rekao nekolicini prijatelja iz užeg kruga kako je sretan u Juventusu i da ne misli napuštati tim iz Torina.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ronaldo se prošlog ljeta dovodio u vezu sa povratkom na Old Trafford, međutim Jose Mourinho nije nikada ni pomišljao o tome da vrati Portugalca u United, a Ronaldo je prešao u Juventus za 105 miliona eura.

Ronaldo je igrao za Manchester United od 2003. do 2009 godine, a zatim je prešao u Real za koji je igrao sve do prošlog ljeta kada je prešao u Juventus.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zire10
Mozda on bi al united sada njega nece sta ce im jos ovu sezonu sto odigra i to je to penzioner
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi