Potez fotoreportera pri intoniranju himne pokazuje da je Ronaldo veći od Portugala

Potez fotoreportera pri intoniranju himne pokazuje da je Ronaldo veći od Portugala

E. Oštraković

Utakmica osmine finala Svjetskog prvenstva između Portugala i Švicarske je u toku a Portugalci imaju vodstvo od 5:1.

Malo ko je mogao očekviati da će Portugal ovako lako ostvariti visoko vodstvo, te da će praktično već nakon pedeset minuta igre biti u četvrtfinalu.

Glavna zanimljivost prije utakmice bila je tada je Cristiano Ronaldo ostao na klupi, što je iznenadilo cijeli svijet.

Šansu od prve minute umjesto njega dobio je mladi Ramos, koji je postigao tri gola, te je tako i više nego opravdao priliku koju je dobio.

Naravno to ne odgovara baš previše Ronaldu koji se nije nadao da će ostati na klupi, a posebno mu ne ide u korist sjajna igra Ramosa.

Jedan trenutak prilikom intoniranja himne prije početka same utakmice pokazao je da je Cristiano Ronaldo veći i od Portugala.

Naime, niko od fotoreportera nije fotografisao prvi tim Portugala prilikom intoniranja himne, već su svi radili nešto drugo.

Cristiano Ronaldo je fotoreporterima bio dosta zanimljiviji od svih jedanaest igrača koji su počeli utakmicu protiv Švicarske

Svi su naime stali ispred klupe Portugala, te su fotografisali Cristiana Ronalda i to dovoljno govori o veličini Cristiana Ronalda.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Pitanje je da li će Ronaldo dobiti šansu do kraja ove utakmice, te ukoliko je dobije šta može uraditi za nekih dvadesetak minuta kao i koliko volje za igrom će imati.

Nikako se stvari ne odvijaju onako kako Ronaldo želi jer nakon što je raskinuo ugovor sa Manchester Unitedom zbog male minutaže i nepoštovanja, slično mu se sada dešava i u reprezentaciji.

Promo

Top Komentari

axel42
Joj naslova!! Čuj Ronaldo veći od Portugala! Daj ba neprovaljujte se!
4 4
krems_krems12
Novinari=Paćenici
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi