Ronaldo: Postoji dosta igrača s kojima bih volio da sam igrao, ali jedan je ispred svih

Cristiano u nešto opuštenijem izdanju

Ronaldo: Postoji dosta igrača s kojima bih volio da sam igrao, ali jedan je ispred svih

E. Čaušević

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo u intervjuu za engleske medije pričao je o svojoj karijeri i otkrio s kojim igračem bi volio da je imao šansu zaigrati.

Ronaldo je u svojoj dosadašnjoj karijeri osvoji skoro sve što je mogao, ali je priznao da i dalje ima itekako motiva za igru. Također, portugalski igrač je postigao nevjerovatan broj golova i za njega je itekako teško izabrati onaj najbolji.

"Uh, to je baš teško. Dao sam skoro 700 golova i sada izabrati neki je baš teško. Morao bih sjesti i malo razmisliti o tome koji je ona najbolji", rekao je Ronaldo.

Igrač Juventusa otkrio je da postoji veliki broj fudbalera s kojima bi vodlio da je imao šansu zaigrati, ali jedan je ispred svih.

"Ima zaista dosta igrača s kojima bih volio da sam igrao, ali ću spomenuti jednog koji je iz moje države i preminuo je prije nekoliko godina, a to je Eusebio. On je sin Portugala i zaista bih volio da sam imao šansu igrati s njim u reprezentaciji", dodao je CR.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovaj 34-godišnji fudbaler pričao je i o svojoj poznatoj proslavi gola "Siuuu", te je oktiro kako je do iste došlo.

"To je bilo kada sam bio u Americi i igrali smo protiv Chelseaja. Ne znam odakle je to došlo, dao sam gol i samo sam rekao 'siuuu'. Bilo je spontano da budem iskren. Navijačima se to svidjelo i nastavio sam tako da slavim golove".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmarS
Ona najbolji?
1 0
makelele
Siuuuu hahahahahaha siiiiiiiiii bolan ne bio, Si na spanskom znaci DA il mozemo prevesti to kao toooo po naski... ccc siu hahahahaha
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi