Ronaldo reagovao na natpise da odlazi iz Juventusa

Razočaran zbog ispadanja, ali...

Ronaldo reagovao na natpise da odlazi iz Juventusa

Ispadanje iz Lige šampiona rezultiralo je glasinama da bi Cristiano Ronaldo mogao napustiti Juventus.

Poslije mora uspjeha sa Realom, portugalski fudbaler je s novim klubom u Ligi šampiona zaustavljen već u četvrtfinalu, što je bilo posve neočekivano jer su se upravo Ronaldovim dolaskom kovali veliki snovi u Torinu.

Navodno je Ronaldo (34) bio razočaran u toj mjeri da je riješio da odradi još jednu godinu ugovora s Juventusom i onda potraži novi klub, no od novog transfera, po svemu sudeći, na kraju neće biti ništa.

Da se vidi isključivo u Juventusu dao je do znanja Ronaldo i u razgovoru za italijanski Tuttosport.

"Za mene postoji samo Juventus", kratko je kazao Ronaldo i time smirio mnogobrojne navijače tima iz Torina.


Glede Ronaldovog eventualnog odlaska nije zabrinut ni Juventusov trener Max Allegri.

"Cristiano je budućnost Juventusa. Veoma je dobr bio ove sezone i bit će i sljedeće. Naravno da je razočaran kao i svi mi, ali je miran po tom pitanju", rekao je Allegri.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ronaldo je navodno savjetovao čelnicima Juventusa da dodatno osnaže tim tokom ljeta da bi se otišlo dalje od četvrtfinala, štaviše izrazio je želju i kojih četvoricu bi želio vidjeti među Bianconerima.
Prvi u redu je golman Jasper Cillessen, zatim De Ligt, Joao Felix i njegov dobar prijatelj Marcelo.

Podsjetimo, Ronaldov ugovor s Juventusom važi do 2022. godine.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi