Svađa s Allegrijem? Mandžukić na Twitteru impresivno odgovorio
EPA

Reagovao hrvatski napadač

Svađa s Allegrijem? Mandžukić na Twitteru impresivno odgovorio

Mario Mandžukić oštro je odgovorio na napise italijanskih medija o svađi sa Juventusovim trenerom Massimilianom Allegrijem.

Iako je nedavno nagrađen novim ugovorom, sa znatno dobrim finansijskim uslovima, mediji u Italiji prethodnih dana su objavili kako Mandžukić nije u najboljim odnosima s trenerom Allegrijem i da je to razlog zbog kojeg nije konkurisao za duel s Ajaxom.

Da u takvim napisima nema istine pokazao je izvještaj i medicinskog tima Juventusa, prema kojem je Mandžukić, gotovo sigurno završio sezonu, a nije dugo trebalo čekati ni da se oglasi iskusni hrvatski napadač i doslovno ismije one koji su takvo što plasirali.

Na neprovjerene špekulacije Mandžukić je reagovao tako što je uz smijeh ostavio komentar na članak Goala.


Mandžukić inače ima ogromnih problema s povredom Ahilove tetive koja ga muči već neko vrijeme. Tokom sezone je izbivao s nekih utakmica kako bi pokušao problem riješiti mirovanjem, ali čini se kako u tome nije uspio.

Sada je pitanje samo hoće li se odlučiti na operaciju ili će problem riješiti 'konzervativnom' metodom.

No, Mandžukićeva povreda samo je jedna u nizu u redovima Juventusa koji je doslovno desetkovan u finišu sezone.

"Teško ćemo Mandžukića gledati do kraja sezone. Problema ima i Dybala, van terena će biti 20 dana, dok se Douglas Costa, ako sve bude dobro, vraća za deset dana kao i Caceres. Chiellini bi se mogao vratiti protiv Intera, a Baragli bi trebao biti spreman za Inter", rekao je Juventusov trener Allegri na konferenciji za medije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventus inače u Seriji A suvereno drži lidersku poziciju s 84 osvojena boda. Ispod su Napoli sa 67, zatim Inter sa sedam manje, pa Milan, Roma...

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi