Ronaldo se oglasio na Instagramu nakon što je postigao 700. gol u karijeri

Veliko postignuće

Ronaldo se oglasio na Instagramu nakon što je postigao 700. gol u karijeri

E. Čaušević

Fudbaleri Portugala sinoć su poraženi u gostima protiv Ukrajine sa 2:1, a utakmica je bila u centru pažnje zbog Cristiana Ronalda.

Ronaldo je u finišu utakmice uspio da ublaži poraz svoje reprezentacije kada je postigao gol iz penala. Za njega je ovo bio veliki jubilej jer je to bio 700. gol koji je postigao u svojoj karijeri.

Portugalac se oglasio na društvenim mrežama zanimljivim videom u čast velikog postignuća. Ronaldo je skrenuo pažnju na golove koje je postigao u dosadašnjoj karijeri, a izdvojio je posebno njemu najvažnije.

"Ponosan sam što sam postigao 700. gol u karijeri i želio bih to podijeliti sa svima koji su pomogli da dođem do toga. Danas nismo dobili rezultat koji smo željeli, ali zajedno ćemo izboriti odlazak na Evropsko prvenstvo", poručio je Ronaldo.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi