Ronaldo shrvan Zidaneovim odlaskom, da li je ovo kap koja je prelila čašu?

Portugalac "na raskrsnici"

Ronaldo shrvan Zidaneovim odlaskom, da li je ovo kap koja je prelila čašu?

Nekoliko dana nakon što je sa Real Madridom osvojio treći uzastopni trofej Lige prvaka, francuski stručnjak Zinedine Zidane je šokirao svjetsku fudbalsku javnost podnijevši ostavku na mjesto glavnog stratega Kraljeva.

Njegova odluka je očigledno zatekla sve u taboru Reala, a posebno Cristiana Ronalda koji, navodno, nije dobro prihvatio vijesti o Ziadenovom odlasku.

Pream riječima novinara Marce Jesusa Sancheza, Ronaldo je za Zidaneovu ostavku saznao dok je uživao u zasluženom odmoru, te je bio izuzetno potresen takvim vijestima.

Španski mediji sada prenose, s obzirom da je Ronaldo bio shrvan kada je saznao za Zidaneov odlazak, da su veze Portugalca sa taborom Reala još slabije.

Ovakvi navodi stižu nedugo nakon što je Ronaldo, manje-više, nagovijestio svoj odlazak sa Santiago Benrabeua nakon osavajanja Lige prvaka, a kako je Portugalac već u problemima sa španskim vlastima zbog utaje poreza, Zidaneov odlazak bi mogao biti kap koja preljeva času.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naime, Ronaldo je već bio primoran ispratiti nekoliko bliskih prijatelja iz Reala, a nakon Pepea, Conetraa i Jamesa Rodrigueza, sada se morao pozdraviti i sa Zidaneom kojeg je, prema pisanjima španskih medija, izuzetno poštovao.

Jedno je sigurno, Zidane je iz Reala otišao dok je bio na vrhu, a sada ne bi čudilo da se i 33-godišnji Ronaldo odlučio na sličan potez.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi