Ronaldo nikada nije reagovao na skandiranje "Messi, Messi", do sinoć - Prvo osmijeh, a onda...

Odlučio je da reaguje, po prvi put

Ronaldo nikada nije reagovao na skandiranje "Messi, Messi", do sinoć - Prvo osmijeh, a onda...

Esmer Oštraković

Sinoć su veliki derbi u okviru prvenstva Saudijske Arabije u Rijadu odigrali Al Hilal i Al Nassr, a pobjedu od 3:0 ostvarila je domaća ekipa.

Malo ko je očekivao ovako ubjedljivu pobjedu bilo koje ekipe, ali dva gola Mitrovića i jedan SMS-a učinili su da Ronaldo i njegovi saigrači tužni idu kući.

Zanimljiva sitaucija viđena je na poluvremenu ove utakmice kada je Cristiano Ronaldo prvi put odlučio da reaguje na skandiranja Messijevog imena sa tribina.

Naime, sudija je svirao kraj i igrači su krenuli prema svlačionici, a fokus svih je bio na Cristianu Ronaldu.

Domaća publika je u tim trenucima krenula da skandira "Messi, Messi", a ovaj put Ronaldo nije ostao bez reakcije.

Oglasi

Iako do sada nije reagovao na ovo, ovaj put je Ronaldo odlučio da pokaže neki vid reakcije, a kamere su sve zabilježile.

Naime, Ronaldo se prvo nasmijao, a zatim je poslao poljupce prema navijačima i nastavio je da se smije dok je išao u tunel.

Jasno je i Ronaldu da se njegovom rivalstvu sa Messijem bliži kraj obzirom da su oba fudbalera na neki način na zalasku karijere.

Cristiano Ronaldo zabio gol, sudije ga poništile, reakcija njegovog trenera obilazi svijet

Situacija koja obilazi svijet desila se u 73. minuti kada je poništen gol Cristianu Ronaldu pri rezultatu 1:0 za domaći tim.

Naime, Ronaldo je postigao pogoda, ali je on poništen zbog nedozvoljene pozicije.

Trener gostujuće ekipe, Luis Castro, na mobitelu je pogledao cijelu situaciju i odma je krenuo da se žali četvrtom sudiji.

Kako je sve to izgledalo pogledajte OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi