Ronaldo svim igračicama Portugala poslao nove kopačke uz nekoliko divnih riječi

Poželio im sreću

Ronaldo svim igračicama Portugala poslao nove kopačke uz nekoliko divnih riječi

Edmir Škorić

Portugalske nogometašice do 17 godina dobile su nagradu od Cristiana Ronalda.

Mlade nogometašice su se kvalifikovale u elitnu rundu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine, a nakon toga im je zvijezda Juventusa poslala po par novih kopački

Uz kopačke je stiglo i ovo pismo:

"Nadam se da će vam ove kopačke pomoći da ostvarite vaše snove. Kada sam bio dijete, imao sam obične kopačke, ali lude snove. Želimo sam postati najbolji na svijetu, a snovi su uvijek važni. Ostvario sam svoj san, nadam se da ćete i vi ostvariti vaše. Čestitam vam na plasmanu u elitni krug kvalifikacija, nastavite tako. Sretno i uživajte u novim kopačkama", napisao je Ronaldo.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Djevojke su oduševljenje skupim kopačkama, a nogometni svijet još jednom je upoznao pravo lice Portugalca, koji je iza svega jako dobra osoba koja želi da pomaže druge i ne zaboravlja odakle potiče.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi