Ronaldo zbog sedamnaestogodišnjaka uputio kritiku Titeu

Malo pretjeruje

Ronaldo zbog sedamnaestogodišnjaka uputio kritiku Titeu

E. Oštraković
Teme:

Svjetsko prvenstvo koje se igra u Kataru počinje za dvanaest dana, te su svi selektori počeli objavljivati spiskove igrača na koje računaju.

Tako je jučer i selektor Brazila objavio spisak igrača koje je pozvao na Svjetsko prvenstvo koje će biti održano u Kataru.

Brazil je jedan od glavnih favorita za osvajanje Svjetskog prvenstva, a kada pogledate kakve igrač je pozvao Tite, onda Vam je sve jasno.

Tite ima razlike opcije na svim pozicijama, ali je jedna stvar zasmetala legendarnom Ronaldu koji smatra da je Tite pogriješio.

Naime, Ronaldo smatra da je napadač Palmeirasa, Endrick koji je zaludio cijelu Evropu, trebao dobiti poziv na Svjetsko prvenstvo.

Radi se o nogometašu koji je privukao toliku pažnju u brazilskim medijima, kakvu nije imao niko još od Neymara.

"Mnogi žale što na spisku nema Gabigola, ali da sam ja trebao izabrati jednog igrača, nebitno koliko bi igrao, birao bih Endricka", rekao je Ronaldo.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"On je perspektivan nogometaš i već djeluje kao profesionalac. Njemu bi to bilo senzacionalno iskustvo", dodao je Ronaldo.

Upravo Ronaldo je kao sedamnaestogodišnjak dobio poziv na Svjetskoprvenstvo 1994. godine u SAD-u, te nije upisao nastup.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije