Ronaldo živio devet godina u Madridu, a danas tamo ima samo jednog prijatelja
Ronaldo je osvojio brojne trofeje s Realom, bio je zaštitni znak Kraljeva godinama, ali otišao je na neslavan način

Svi su mu okrenuli leđa

Ronaldo živio devet godina u Madridu, a danas tamo ima samo jednog prijatelja

Edmir Škorić

Cristiano Ronaldo je u Real Madridu proveo devet godia, no tamo sada nema previše prijatelja.

Nakon devet godina, Ronaldo ima samo jednog prijatelja u Realu

Ako je vjerovati onome što piše Marca, Ronaldo u Madridu za sada ima samo jednog prijatelja, pa je jedino ostao u kontaktu s Marcelom.

Prosto je nevjerovatno da je nakon svega Ronaldo ostao bez kontakta sa svima, izuzev Brazilca, koji se i danas čuje sa napadačem Juventusa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ronaldo je ljetos otišao iz Reala, a finale Lige prvaka protiv Liverpoola u Kijevu bilo je oproštajno veče, mada se to tada nije moglo naslutiti.

"Ronaldo se od odlaska u Juventus nije čuo, niti razmijenio poruke ni sa jednim bivšim igračem. Oni mu nisu oprostili način na koji je otišao. Samo je Marcelo ostao uz njega", piše Marca.

Top Komentari

Ma ljubomorno je to bolan, to vise govori o tudjoj ljubomori i zavisti nego o njemu, Ronaldo je vise puta donator novca sirotinji a pogotovo Palestini, Ronaldu svaka cast, zakon je da svaki covjek ima vise prijatelju u bilo kojoj drugoj zemlji nego u zemlji u kojoj je dugo zivio.
23 13
Babo
To više govori o njemu nego o njima!!!
17 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi