Ronaldova opsjednutost radom i treningom nema granice

Portugalac spremniji nego ikad

Ronaldova opsjednutost radom i treningom nema granice

Cristiano Ronaldo je dostigao zvijezde zahvaljujući prije svega odricanju, radnoj etici i nevjerovatnoj želji za nadmetanjem i uspjehom.

Iako je u februaru napunio 35 godina, Ronaldo ne posustaje i želi i dalje biti na vrhu svjetskog fudbala.

Prije par dana su se pojavile informacije da je Ronaldo "šokirao" medicinski tim Juventusa, kada se nakon dvomjesečne pauze i karantina u rodnom Portugalu pojavio u Torinu "spreminiji nego ikad".

Sada Tuttosport piše da je Cristiano Ronaldo ponovo uspio iznenaditi sve u Juventusu.

Navodno je Portugalac u trening kamp Juventusa, jučer, stigao četiri sata prije treninga kojeg je zakazao Maurizio Sarri.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iako je ekipni trening bio zakazan za 17:00h, Ronaldo se u kampu pojavio u 12:52 i ubrzo počeo sa individualnim radom. Naravno, nešto kasnije je odradio i trening sa ekipom.

Ronaldo se očigledno punom parom sprema za nastavak takmičenja u Kupu Italije i Seriji A.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Miirzao24
Stroj!
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi