Ronaldova porodica sinoć je slavila, dres s njegovim imenom kao nagovještaj njegovog novog kluba?

Gdje će nastaviti karijeru?

Ronaldova porodica sinoć je slavila, dres s njegovim imenom kao nagovještaj njegovog novog kluba?

E. Škorić

Cristiano Ronaldo bi na ljeto mogao otići iz Juventusa, nakon što je klub ostao bez Lige prvaka i nakon poprilično loše sezone.

Juve je spreman da ga proda za najmanje 29 miliona eura i bogati klubovi kao što su PSG ili Manchester City odmah su se počeli povezivati s Portugalcem.

No, nije isključeno da na zalasku karijere Ronaldo odabere neke druge opcije. A takvom ishodu nadaju se navijači Sportinga, za koji je Ronaldo igrao prije nego je prešao u Manchester United.

Njega vežu lijepe uspomene za Sporting, a njegova mama i članovi rodbine sinoć su u stanu slavili novi trijumf lisabonskog kluba, koji je sve bliže novoj tituli.

Kako je njegova mama Dolores Aveiro u rukama držala dres Sportinga s imenom Ronalda, odmah su se pojavile glasine da bi on karijeru mogao nastaviti upravo u tom klubu.

Navijači portugalske ekipe sanjaju Ronaldov povratak kući; u međuvremenu, krilni igrač Sportinga Bruno Tabata, koji nosi broj 7 u Sportingu, ironično je reagovao na video.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

"Smiri se Dolores, Ronaldo me prvo mora pitati za broj 7".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti