Rooney je samo realan, ali navijači Evertona mu to ne mogu oprostiti

Rooney je samo realan, ali navijači Evertona mu to ne mogu oprostiti

S. Mlaćo

I u Engleskoj lopta miruje, a mnogi su mišljenja da se prvenstvo neće nastaviti, te da titula treba biti dodijeljena Liverpoolu.

Istog mišljenja je i legendarni Wayne Rooney, danas član Derby Countyja.

Navijači Evertona mišljenja su da prvenstvo treba poništiti, ali to i ne treba da čudi s obzirom na rivalitet sa Redsima.

Rooney je otvoreno govorio na ovu temu.

"Zovu me navijači Evertona i govore da se sezona treba poništiti. Mislim da to nije fer, jer šampion treba da bude Liverpool. To kažem kao bivši igrač Evertona i Man. Untieda. Sezona mora da se završi, pa i po cijenu da izgubimo dio naredne", kazao je Rooney.

Pojavila se opcija i da se utakmice do kraja prvenstva igra bez navijača. To za Rooneya djeluje nelogično i nikako nije za tu opciju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"To bi bilo neprihvatljivo. Opet bi ljekari, policija dolazili na stadion, a sada su nam najpotrebniji".

Liverpool trenutno u odnosu na drugoplasirani Man. City ima čak 25 bodova prednosti

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi