13

Komentari (13)

domy
Messi - najbolji igrač svijeta i okoline
Adrian
Evo vam najbolji igrac svijeta, FIFI-n miljenik bez gola u dvije utakmice, bez icega zapazenog na terenu, mozda da je Liga prvaka pod FIFO-m mozda bi dobijo pokoji penal.
PapaK
Standardni anti-Messi supak sa ovog portala. Odahni malo, konju.
Adrian
Ja samo iznosim cinjenice, sta je Messi kao "najbolji igrac svijeta" napravio u ove dvije utakmice, osim sto se seto po terenu, i ceko da neko za njega nesto uradi pa da poslije njega slave. Čovjek nije godinama već faktor u Ligi prvaka, ispada treci put zaredom u ovoj fazi.
vedin
A šta je napravio bilo koji igrač PSG-a više pa da prozivaš samo jednog igraca? Gledaj ligu Saudijske Arabije i ne seri bez potrebe.
Adrian
Taj u Saudijskoj Arabiji je Bayernu trpo ko lud i ne samo Bayernu, 2014 dva gola u Minhenu, 2017 dva u Mingenu i tri u Madridu. Zato sto je on proglasen za "najboljeg na svijetu" i od njega se ocekuje da uzme stvari u svoje ruke, naravno treba bit sposoban za to, pritom Ronaldo i u ovim godinama bi zabijo u Ligi prvaka.
Ecosport
Adrieeeeeen da ti pravo kažem, zaboli Messija tuki za PSG. On je osvojio Fudbal, sve što nije nijedan igrač u istoriji uradio. Još par godina da uzme plata i kraj. Najbolji svih vremena se ne mora nikom više dokazivat.
user1642515306
Mene bi bilo stid pominjati te golove o kojima baš pričaš!! Ronaldo jeste igračina ali baš te golove pominjati je sramota!! Čitav svijet zna da su sudije bukvalno uništile Bayern u toj utakmici. Jbg VAR nije postojao tad qurac bi mu bilu priznati oni očiti ofsajdgolovi!!
Adrian
Ma ja sigurno, ne pominjes da je Lewandowski da iz ofsajda pa ne bi ni bilo produzetaka, plus onaj penal za koji je Robben trebo oskara dobit, ali da sudije su Real pogurale samo tako.
Adrian
Onda ti pratis samo Messija ne fudbal, cuj nijedan igrac nije, hoces da nabrojim neke: Zidan, Ronaldinho, Beckenbauer, Kaka, itd.
Ecosport
Kako je glup lik, a ne kritikuje Mbappea koji je neprimjetan totalno u većim utakmicama sa klubom. Nestane sa terena. Šta je to Mbappe uradio protiv Bayerna? Ništa, nula. Zato Rothene glupane, ne kenjaj.
vedin
Pa nema šanse da se prozove francuska dušicu, on je u Francuskoj zaštićen.
Ecosport
Da, u pravu si
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.