"Laž je da mi je plata 15 miliona eura, laž je da sam dobio bilu kakvu ponudu još od marta"
Foto - EPA

Ramos gubi živce

"Laž je da mi je plata 15 miliona eura, laž je da sam dobio bilu kakvu ponudu još od marta"

M. Šljivak

Kapiten madridskog Reala Sergio Ramos narednog ljeta ostaje bez ugovora sa španskim prvakom.

Njemu klub još uvijek nije ponudio novi ugovor i velike su šanse da od ljeta 34-godišnji defanzivac ne bude član Real Madrida.

On je u kratkoj izjavi za El Partidazo de Cope samo saopštio da je dosta laži koje se iznose u javnost.

"Laž je da mi je plata 15 miliona eura, laž je da sam dobio bilo kakvu ponudu još od marta", poručio je Ramos.

Kapiten Kraljeva želi ostati u klubu do kraja karijere. Iz poštovanja prema klubu, navijačima i saigračima ne želi razmatrati druge ponude u ovom periodu, iako to od 1. januara može napraviti.

Marca navodi da rukovodstvo Reala Ramosu nudi jednogodišnje produženje saradnje i da Ramos želi duži ugovor, ali El Partidazo de Cope tvrdi da Ramos ništa nije odbio jer nikakva ponuda nije ni došla.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Očigledno će u ovom slučaju biti dosta bure i ostaje nam da vidimo hoće li Ramos ostati u Realu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

IMPERATOR
Svi igrači koji su Realu "stari", laganini u Juventusu i Bayernu odrade 3-4 sezone.
4 4
Vrana
Nista novo od ljudi, tako ti je to kad nisi vise od korist,svejedno jel ti bio 1 godinu il 100 godina tu, neke ljude ne mozes promjeniti! Al fino je ipak vidjeti da ima i oni pravi, sto ti otvore oci! Nikome nikad vjerovati, svejedno koliko neko glumi da si mu kofol vazan! Samo porodicu i iskrene osobe imati oko sebe!!!!!!! Bit ce bolje i tebi, uvijek igrao 100% i vise od toga!
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi