Ruben Dias nasmijao cijeli svijet "odbrambenom taktikom", a igrač Leedsa nije znao šta se dešava

Uspio je zbuniti protivnika

Ruben Dias nasmijao cijeli svijet "odbrambenom taktikom", a igrač Leedsa nije znao šta se dešava

E. Čaušević

Fudbaleri Manchester Cityja sinoć su na svom terenu deklasirali Leeds United sa 7:0.

Aktuelni prvak Engleske je lakše od očekivanog uspio da dođe do visoke pobjede protiv Leedsa i upiše nova tri boda u meču 17. kola engleskog Premiershipa.

Dva gola na sinoćnjem meču dao je De Bruyne, a strijelci su još bili Foden, Grealish, Mahrez, Stones i Ake.

No, u centru pažnje nakon meča našao se Ruben Dias zbog nevjerovatne "odbrambene taktike".

Prilikom jednog napada igrača Leedsa Dias je izblokirao centaršut Juniora Firpa, a onda je lopta tošla do Harrisona koji je bio zbunjen zbog načina na koji je Portugalac pokušao da ga izblokira.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dias je svojom "taktikom" nasmijao mnoge, ali uspio je da zbuni protivničkog igrača koji je na kraju očajno ubacio loptu, te od napada Leedsa na kraju nije bilo ništa konkretno.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi