Nečuven potez Rubialesove majke: Sin joj je danima na stubu srama i ona opet uradi nešto ovako!

U centru pažnje

Nečuven potez Rubialesove majke: Sin joj je danima na stubu srama i ona opet uradi nešto ovako!

Admin Čaušević

Luis Rubiales, presjednik FS Španije, je već danima u centru pažnje španskih, ali i svjetskih medija zbog ponašanja prilikom dodjele zlatnih medalja na Svjetskom prvenstvu u fudbalu za žene.

Angeles Bejar, majka Luisa Rubialesa, privremeno suspendovanog predsjednika FS Španije, zatvorila se jutros u crkvu Divina Pastora u Motrilu i proglasila štrajk glađu dok se ne pronađe rješenje za njenog sina.

"Progon, nehuman odnos i prokletstvo koje rade s mojim sinom je nešto što ne zaslužuje", poručila je ona.

Zatvaranje u crkvi u naeslju Motrilu bit će provedeno "na neodređeno vrijeme, danju i noću" dok pravda ne bude zadovoljena s njezinim sinom, prema onome što je Rubialesova majka poručila.

Rubiales je supsendovan u subotu od svih aktivnosti u FIFA-e nakon što jedao sada već kontroverzni poljupac u usta fudbalerki Jenni Hermoso poslije osvojenog Svjetskog prvenstva.

Žena je ostala u župi sa svojom sestrom nakon što je župnik napustio crkvu. Majka Luisa Rubialesa zamolila je Jenni Hermoso da "kaže istinu" i "održi verziju koju je imala na početku događaja".

Oglasi

Smatra da nema seksualnog zlostavljanja "jer postoji pristanak s obje strane, što se vidi na snimcima", te se pita "zašto su tako okrutni prema njemu" i što "stoji iza cijele ove priče".

"On nije u stanju nikome nauditi", poručila je starica.

Kao majka sve moli za razumijevanje jer se ovakva situacija mogu dogoditi svakome, izjavila je.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Proteklih dana napravljen je i ogroman pritisak španske javnosti da napusti predsjedničku poziciju, ali on to za sada odbija uraditi.

Do sada su se očitovali najveći klubovi poput Barcelone i Real Madrida, a neke od fudbalerki su zaprijetile da neće igrati za reprezentaciju sve dok je Rubiales na čelu Saveza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti