Rudar gubio 2:0, pa remizirao protiv Slobode iz Užica

Četiri pogotka u prijateljskom meču

Rudar gubio 2:0, pa remizirao protiv Slobode iz Užica

S. Mlaćo

Nogometaši Rudara iz Kaknja nastavili su sa odigravanjem prijateljskih utakmica. Nakon što su u srijedu savladali NK Vitez 5:1, Kakanjci su danas za rivala imali Slobodu iz Užica.

Bilo je 2:2, iako su gosti iz Srbije nakon samo 23. minuta vodili 2:0.

Sloboda je povela u trećoj minuti, da bi 2:0 bilo u 23. minuti. Bio je to i konačan rezultat prvog poluvremena, a Kakanjci se bude tek u posljednjih pet minuta i dolaze do izjednačenja.

Nakon duplog pasa Subašića, Šubo pogađa za 1:2, da bi četiri minute kasnije Mušija pogodio za 2:2.

Prijateljski meč:

FK Rudar Kakanj - FK Sloboda Užice 2:2 (0:2)

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

FK Rudar Kakanj: Bekan, Čehajić, Fočo, Musić, Čizmić, Cana, Kovač M., Kovač F., Kobilica, Hrelja, Spahić. Još su igrali: Jamaković, Gačić, Subašić, Filan, Mušija, Goralija, Topalović, Šubo, Neimarlija, Imamović, Čosić.

FK Sloboda Užice: Mitrović, Jezdimirović, Vučković, Simić, Duligera, Lazović, Molerović, Simić, Veljović, Milenković, Kovačević. Još su igrali: Cvijović, Živković, Kočijašević, Sekulić, Tvrdišić, Filipović, Ilić....

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti