Rudar Prijedor jači i za Burazora

Novo pojačanje

Rudar Prijedor jači i za Burazora

U narednoj sezoni za Rudar Prijedor će nastupati i Bojan Burazor.

Prijedorčani već sedmicama rade na slaganju momčadi koja će biti u stanju da napadne Premijer ligu BiH, a lista pojačanja od sada je brojnija i za 26-godišnjeg Bojana Burazora.

U pitanju je vezni fudbaler koji je kroz karijeru već imao priliku igrati za Rudar, a u ovaj tim sada dolazi kao slobodan igrač nakon što mu je prethodno istekao ugovor s Borcem.

Burazor se već stavio na raspolaganje treneru Igoru Jankoviću i vjeruje kako će biti od velike pomoći u narednoj sezoni u kojoj je kao primarni cilj postavljen povratak u elitni rang bh. fudbala.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Prethodno su opremu Rudara zadužili još Aleksandar Malbašić, Novica Petrović, Predrag Zekanović, Milan Šikanjić, Djudoni Gbakle...

Top Komentari

Fce
Podpisao za metar drva I konjska kola
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi